Låter tillverka en
Amatörradio dekal
Till bil / husbil


INDEX
 • Inledning
 • Senast uppdaterat
 • Beskrivning
 • Budget / Transport
 • Referenser / Länkar m.m.
 • 'Disclaimer'

 • Inledning
  Jag har ritat och låtit tillverka en egen bildekal till min bil & husbil. Tycker själv att den blev riktigt bra!

  Tanken var att använda SSA's färger och nya slogan 'Amatörradio, Teknik, Gemenskap, Beredskap' tillsammans med mitt call.

  Storleken på dekalerna är L60cm x H20cm.


  Den färdiga dekalen på plats
  Senast uppdaterat
  2020.07.24 Jag har tre antenner på min bil, så även på min husbil, (HF/2M/70CM/69MHz) - Antennerna är kanske lite 'i ögonfallande' så jag får många frågor om vad dom är till. Tanken med dekalerna är att dom ska vara lite 'förklarande' och samtidigt intresseväckande. Hittils verkar det att fungera, får nu ännu mera frågor, men nu är det direkta frågor om 'amatörradio', 'beredskap' o.s.v.

  Dekalerna är på plats sedan några veckor. Klistrade på dom med hjälp av en blom-spruta med såpvatten och en fönsterskrapa.

  Tog några bilder på bil / husbil med påklistrade dekaler.


  Amatörradio dekal bil


  Amatörradio dekal bil


  Amatörradio dekal på min husbil

  • Radio montage i min OPEL Combo -->
  Här!
  • Radio montage i min KNAUS TRAVELLER -->Här!

  Beskrivning
  Typsnitt på min signal är 'Wooden Nickel NF' och färgen är 'Pantone 2935' - Några andra allternativa typsnitt som jag tittat på -->
  Här!

  Ritar dekalerna i PhotoShop, beställer och laddar upp filen 'OnLine' till Trycktema / Signic AB[L1], valde produkten 'Textdekaler, bilddekaler med egen design' med storlek 60x20cm, med 'startavgift' och frakt kostade 4st dekaler 774 kronor. (193,50 sek / per styck)

  Budget / Transport
  Kostnader t.o.m. 2020.07.24
  =====================================================================
  Trycktema ......................... 774,00 sek
  =====================================================================
  Totalt                      
  

  Länkar / Leverantörer / Referenser
  Honors to the brains behind - 'Äras den som äras bör' - som talesättet säger. Som vanligt så är det inte jag som kommit på allt detta. Här hittar ni länkar till referenser och leverantörer.

  Leverantörer:
  [L1]
  www.trycktema.se

  Länkar / Referenser:
  [R1]


  'Disclaimer'
  The information given on this page is given on an 'As Is' basis and aimed for NON COMMERCIAL use only. The author can not be held responsible for any use of the information. Any registered product / trademark or company name on the page is the property of their respective owners.

  Notera!
  Det är helt personliga reflektioner och upplevelser vi skriver om på den här sidan, dessa är inte några 'Expert' kommentarer / utlåtanden. Vi rekommenderar INTE att någon ska göra dom ändringar / Modifieringar som vi gjort och som beskrivs på denna sida, då dessa HELT SÄKERT gör att alla garantier som leverantören utställt OMEDELBART upphör.

  Våra tester och slutsatser kan INTE, och ska INTE tas för intäkt att samma eller motsvarande resultat eller upplevelse kan erhållas eller efterliknas någon annanstans eller av någon annan.
  Go Back!


  ©2010--2020 SM2YER Goran